studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

aeg mattblackline      

elegantie in de keuken

De kleur zwart is niet meer weg te denken binnen de huidige keukentrend,  AEG heeft een MattBlackLine serie welke daar prachtig binnen past.

Gaat jouw voorkeur uit naar een volledige zwarte keuken denk dan niet alleen aan zwarte keukenmeubelen, werkbladen en accessoires maar maak dan ook gebruik van de prachtige MattBlackLine serie van AEG voor een "allblack kitchen"  Liever geen compleet zwarte keuken, maar alleen zwarte accenten? Kies ook dan voor de MattBlackLine serie van AEG!


MattBlackLine is een prachtige serie AEG keukenapparatuur. De matte glasafwerking geeft een fantastische uitstraling aan de hele keuken. Het unieke ontwerp, samen met de materialen die specifiek zijn voor de betere architectuurprojecten, zorgen voor een unieke design. Daaraan toegevoegd, uitstekende prestaties, hoogstaande materialen en een technologie die heel intuïtief is in het gebruik: de MattBlackLine van AEG.


MOOI ÉN FUNCTIONEEL KEUKENAPPARATUUR

De MattBlackLine collectie bestaat uit een brede selectie inbouwapparatuur, welke allemaal beschikken over een mat zwarte afwerking in combinatie met andere premium materialen. Kies je voor MattBlackLine,  dan kies je voor stijlvol en praktisch.

Naast de mooie ondoorzichtige en matte glasafwerking zijn de apparaten ook voorzien van geavanceerde functies en technologieën. Nu wordt koken niet alleen leuker maar nóg eenvoudiger.


De stijlvolle en unieke AEG MattBlackLine bestaat uit diverse mat zwarte keukenapparaten.  De collectie bestaat uit drie ovens, drie afzuigkappen, een wijnkoeler, een espressomachine en een warmhoudlade.

De textuur van alle apparaten beschikt over anti-fingerprint eigenschappen, waardoor vingerafdrukken niet te zien zijn. Dankzij de aanraakbedieningen zijn de apparaten bovendien gemakkelijk te bedienen.


MATTBLACKLINE AFZUIGKAPPEN

De afzuigkappen zorgen voor een efficiënte zuivering van de lucht. Dit gebeurt  bovendien fluisterstil, waardoor je hier geen last van zal hebben. Wil je graag een matchende kookplaat?  Kies dan voor een AEG Pure Black inductiekookplaat.


MATTBLACKLINE OVENS

Met de mat zwarte ovens uit de MattBlackLine collectie ga je voor de beste prestaties! Dankzij de sous-vide-functie blijven alle voedingsstoffen, smaken en aroma’s behouden en bereid je eenvoudig de meest heerlijke gerechten. Daarnaast beschikken de stoomovens over een Steamify-functie, waardoor je kunt genieten van een lekkere én gezonde maaltijd.

Combineer functionaliteit en subtiliteit met het Matt Black design.

Verkrijgbaar voor diverse apparaten zodat je je hele keuken esthetisch kan afstemmen op innovatief technologisch prestatievermogen en hoogwaardig design.


Wil je graag meer informatie  over de AEG MattBlackLine of wil je graag meer weten over de andere apparaten uit de AEG  collectie? Neem dan contact op via het contactformulier op onze website of stuur een mail naar: info@keukenseninterieuronline.nl

Wij vertellen u graag alle voordelen van deze prachtige serie en helpen u met het maken van de juiste keuzes.E-mailen
Map
Info
Instagram