studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

 interieuradvies by studiodg


 Mogelijk ben je aan het (ver)bouwen en ben je op zoek naar het juiste  interieuradvies. Het kan ook dat er binnen jouw woning of zakelijke ruimte een stukje  sfeer ontbreekt of die net unieke comfortabele indeling. Hoe zorg je er nu voor dat een ruimte net dat beetje extra krijgt, zodat je je er thuis voelt? Met onze kennis en creativiteit helpen we jou graag verder en voorzien jou van een professioneel interieuradvies. Of het nu gaat om de indeling van de woonkamer, keuken, badkamer, andere meubels of een nieuwe kleur op de wand. Bij ons kun je kiezen uit  verschillende soorten interieuradvies pakketten. Van een online interieuradvies, stylingadvies tot een compleet  interieuradvies aan huis. We zorgen voor een sfeer waarin al jouw woonwensen en jouw eigen karakter binnen de woning samen komen. Een perfecte sfeer waar niet alleen jouw eigen stijl, eenheid en rust wordt gecreëerd .. maar jouw woning een plek wordt  waar het fijn thuiskomen is.

Ik help jou graag bij het creëren van een nieuw ‘thuis’. Wil je hier iets meer over te weten komen? Lees dan snel verder ontdek hoe het werkt en neem contact op.

studiodg
studiodg
2_3
2_3
1_2
1_2
3_1
3_1
paint
paint
5_1
5_1
4
4
6
6aanbod

Hier onder staan enkele Interieur advies opties met de daarbij behorende kosten. Er is echter nog veel meer mogelijk. Zo uniek als jij en jouw wensen zijn, zo uniek zijn ook de adviezen. Deze adviezen kunnen toegespitst worden op jouw unieke vraag. Onderstaande adviezen zijn slechts een indicatie en een leidraad. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met me op.


online interieuradvies
Bij het online advies vindt het contact plaats via de mail. Er kunnen vragen gesteld worden over indeling, kleur, styling enz. Aan de hand van de afbeeldingen en sfeerimpressie stel ik per mail een advies op, versterkt door een Moodboard.

Wat krijg je?
Moodboard met sfeerimpressie
Kleurenplan met kleurcodes/namen
Voorstel voor meubels en woonaccessoires (indien gewenst)
Stappenplan voor dit advies


Bestel het interieuradvies online via het contactformulier of via de mail info@studiodg.nl
We plannen een gesprek van max. 60 minuten in om de wensen te bespreken
Op de afgesproken datum bespreken we dan jouw interieur en woonwensen.
Na dit gesprek ga ik aan de slag  en ontvang je het interieuradvies  per mail.
Na dit advies zit je vol inspiratie en kun je hiermee direct zelf  aan de slag.

€250.-  per ruimte incl. btw 


 basis interieuradvies

Weet je wat je wil met jouw interieur/ zakelijke ruimte maar niet precies hoe en mis je die persoonlijke Touch? Dan is het basis interieuradvies iets voor jou. Samen kijken we wat er nodig is om jouw interieur en/of zakelijke ruimte helemaal af te maken. 


Wat krijg je?

 Kennismaking gesprek
Er wordt een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie. Tijdens dit gesprek inventariseer ik de woonwensen, behoeftes en levensstijl.

Moodboard
Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek maak ik een moodboard om de sfeer te bepalen.

Kleur- en materiaal advies
Ik maak een duidelijk overzicht van alle kleuren en materialen die gebruikt worden in het ontwerp + uitleg.

Aankoopoverzicht
Je ontvangt een overzicht van alle gebruikte producten waar aan te schaffen en de prijzen van de artikelen in het advies.

Presentatie
Het ontwerp wordt aan jou gepresenteerd! Hierna kun je aan de slag gaan met het realiseren van jouw droom interieur. Alle beelden ontvang je digitaal en/of in een map.

Interieuradvies Basis v.a. € 1.198,- incl. btw


compleet interieuradvies

Veel ideeën en wensen maar komt het nog niet samen tot een geheel? Heb je net een (nieuwbouw)huis gekocht en wil je met een doordacht plan aan de slag? Wat de situatie ook is, met een compleet interieurontwerp ga jij voor je droominterieur en wordt je volledig ontzorgd.
​​​
wat krijg je?

Kennismakingsgesprek
Inmeten op locatie
Moodboard
Kleur- en materiaaladvies
Feedbackrondes (3x)
Advies meubels, raambekleding, verlichting
Complete advies uitgewerkt  (digitaal & als boekwerk/naslagwerk)
Shoppinglist
Persoonlijke presentatie aan huis
​Ontvang het complete advies zowel geprint als digitaal

Compleet interieuradvies 2500.- incl. btw


styling advies ( ook mogelijk voor bedrijven)

 Kun je wel wat hulp gebruiken bij het (af) stylen van een ruimte of het aanschaffen van accessoires? Ik help je graag! We komen bij je thuis en denken mee over hoe je je interieur een nieuwe look & feel kunt geven. Daar heb je vast zelf ook al goeie ideeën over, maar met deskundig advies wordt het resultaat nóg mooier. Gemiddeld duurt een brainstormsessie 2 uur. Na het gesprek zal jouw interieurstylist de ideeën uitwerken en maakt zij een moodboard met sfeerimpressie. Dit geeft de sfeer van je aanstaande woonkamer goed weer. Natuurlijk krijg je ook een kleuradvies. Zo krijg je inzicht in hoe je aanstaande woonkamer eruit kan zien.

Met dit stylingadvies kun je vervolgens zelf aan de slag.


Wat krijg je?
Moodboard met sfeerimpressie
Lijst met (waar) aan te schaffen accessoires voor in jouw woning + prijzen
Kleurenplan met kleurcodes/namen 

Stylingadvies € 125.-  per uur incl. btwsfeerimpressie.
sfeerimpressie.
sfeerimpressie_1
sfeerimpressie_1
.
.
1_3
1_3
5_1
5_1
moodboard
moodboard 

 Reiskosten : 0,35 cent per km buiten een straal van 10  km van ons adres in Rotterdam.

E-mailen
Map
Info
Instagram