studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

 leefkeuken met bargedeelte


We zien het tegenwoordig steeds vaker, een keuken met bargedeelte...

Voorheen waren de ruimtes in huis veel meer gescheiden dan nu, in oudere huizen zie je nog regelmatig terug dat de keuken zich bevind in een aparte (afgesloten) ruimte.

 In de huidige nieuwbouwwoningen is dit echter niet meer het geval, we zien dan ook steeds meer leefkeukens waarbij de keuken, eetkamer en woonkamer meer met elkaar in verbinding staan.

De ruimtes zijn open en je hebt meer contact met elkaar in huis...  hierbij is het een leuk een zgn "barretje" in de keuken te integreren. 


Een leefkeuken met bar/eetgedeelte heeft een paar kenmerken:
– Open verbinding met de rest van het huis
– Ruimtelijk
– Barkrukken of stoelen passend binnen de stijl van de meubels.

Een keuken met bar/eetgedeelte ziet er niet alleen super gezellig uit, het is ook zeer sfeervol  om in de ochtend  het ontbijt te nuttigen en ‘s avonds al kletsend het diner te bereiden.

Maak jouw keuken helemaal af met een aantal gave elementen die je niet snel terugziet.

Denk bijvoorbeeld aan een wijnkast in de keuken, hiermee krijgt de keuken een luxe upgrade wat er ook nog eens heel mooi en stijlvol uitziet.

Een keuken met bargedeelte is een pluspunt voor je woning, naast ontbijten, dineren, en Q-time doorbrengen met het gezin is deze plek onder andere ook geschikt voor een "borrel" met vrienden.


Ben jij benieuwd of je ook een bar/eetgedeelte kwijt kan binnen de beschikbare keukenruimte? Neem dan contact op via info@keukenseninterieuronline.nl en maak een afspraak voor advies en realisatie van jouw droomkeuken.E-mailen
Map
Info
Instagram