studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

 werkwijze KEUKENADVIES1. KENNISMAKING 


Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen uw keuken wensen, om welke ruimte het gaat, wat het budget is. Ik ontvang graag de plattegronden, foto's of tekeningen van de eventueel aanwezige architect en uw opgedane ideeën op bijv. Pinterest.  Zijn er geen plattegronden beschikbaar meet ik ( wanneer mogelijk) de betreffende ruimte in. 


2. MOODBOARD & INDELING/ONTWERPFASE

Na onze kennismaking ga ik aan de slag met het ontwerpen van uw persoonlijk fotorealistisch 3D ontwerp. Het 3D ontwerp visualiseert de keukenruimte, sfeer maar  laat ook zien met welke kleuren en materialen ik voor u wil gaan werken. Omdat een goede indeling bepalend is voor je leef en wooncomfort is een 3D ontwerp onmisbaar.


3. KLEUR- EN MATERIAALPLAN 

Het kleur- en materiaalplan bestaat uit de keuze voor de het juiste front, de kleur en het materiaal van het werkblad, maar ook het benodigde apparatuur. Door deze materialen mooi op elkaar af te stemmen ontstaat er eenheid en rust in de keuken ruimte. Het toevoegen van  persoonlijke wensen geeft een eigen karakter aan de keuken.


4. PRESENTATIE  

 We plannen samen een datum wanneer ik het keukenplan bij u thuis kom presenteren. Met het 3D ontwerp en het  materialen advies heeft u een concreet keukenplan. U ontvangt tevens de offerte en/of order  via de mail. 


5. TARIEVEN


*  Kennismaking/inventarisatie gesprek 

   GRATIS

 


*  Ontwerpen fotorealistisch 3D ontwerp

   500 euro

 (bij opdrachtbevestiging wordt dit bedrag in mindering gebracht op uw keuken order)


E-mailen
Map
Info
Instagram