studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS


NEW FASE | NEW NAME | NEW LOGO

Keukens & Interieur Online wordt :  StudioDG


Na drie jaar mijn online keuken en interieur studio met veel passie en plezier te hebben gerund is het tijd voor een volgende uitdagende stap binnen dit unieke & persoonlijke concept.
De werkwijze blijft hetzelfde want juist die persoonlijke aanpak is precies waar de huidige consument/opdrachtgever zo tevreden over is, er wordt alleen iets extra’s aan toegevoegd ..


Nadat ik persoonlijk kennis ben komen maken, de ruimte(s) heb bekeken, ingemeten en goed hebt geluisterd naar jouw wensen en behoeftes voor de nieuwe keuken en/of interieur begint de ontwerpfase. Nadat het ontwerp door de opdrachtgever is goedgekeurd kunnen we beginnen aan de materiaalkeuzes. Ik nodig je uit in mijn studio waar we samen de materialen kunnen bekijken, voelen en zelfs moodboards kunnen maken om zo tot een goed eindresultaat te komen. Wat een feestje, er is toch niets leukers dan bezig te zijn met het uitzoeken van de juiste materialen voor in je woning, want er gaat niets boven een prettige, comfortabele woning om in thuis te komen, je thuis te voelen.. alleen, samen met het gezin of om bijv. sfeervol te koken met/voor je familie en vrienden.


In mijn nieuwe studio welke is voorzien van verschillende opstellingen, fronten, materialen en kleuren kan de opdrachtgever de juiste keuzes maken waarmee we het uiteindelijke droomontwerp gaan realiseren.


StudioDG
wordt dus niet alleen een werkplek maar ook een knusse & inspirerende belevingswereld waar jouw perfecte ontwerp tot leven komt.

OPENING SOON ...Ook benieuwd en toe aan een andere, persoonlijke aanpak? Maak dan ook een afspraak via:   https://www.studiodg.nl/CONTACT/

We ontvangen je graag in ons sfeervolle pand aan de Prins Hendrikkade 32b Rotterdam/ Noordereiland.Liefs Danielle
StudioDG
E-mailen
Map
Info
Instagram