studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

de voordelen van een topcore werkbladEen TopCore keukenblad  is stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. De werkelijke kracht van TopCore zit in de decoratieve toplaag want de structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen ‒ ze voelen ook echt zo aan!  Een TopCore werkblad bestaat uit een unieke bovenlaag met daaronder meerdere met fenolhars doordrenkte lagen krachtpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst top een blad van 10mm. Daarnaast loopt dankzij de V-Groove techniek de decoratieve textuur en het decor van het werkblad door in de rand welke wel tot 10 cm hoog kan zijn.

De meest populaire zijn toch wel de "marmerkleuren waarmee je een tijdloze maar ook een luxe sfeer creëert, daarnaast zijn deze kleuren perfect te combineren met allerlei andere stijlen welke je binnen de keuken wilt gaan gebruiken.


Er zijn drie mogelijkheden voor het plaatsen van je spoelbak nl.:

* Onderbouw: De spoelbak wordt onder het TopCore werkblad gemonteerd

* Semi-onderbouw: Er wordt een uitsparing gefreesd zodat de spoelbak net onder de rand van het blad gelijmd wordt.

* Vlakinbouw: Hier loopt de spoelbak gelijk met het werkblad aangezien de spoelbak in de in gefreesde uitsparing van het werkblad wordt geplaatst.


De voordelen van een TopCore werkblad:

* Stootvast

* watervast

* Krasvast

* Hittebestendig

*  Hygienisch

* Makkelijk te reinigen

* prachtige kleuren met een structuuroppervlakEind december kunt u de verschillende TopCore werkbladen ook bekijken in de Studio aan de Prins Hendrikkade 32b te Rotterdam ( Noordereiland)

Maak een afspraak via:  https://www.studiodg.nl/CONTACT/

E-mailen
Map
Info
Instagram