studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

keuken renoveren


uw vertrouwde keuken weer als nieuw..


Naast het | ontwerpen | creëren | realiseren | van luxe inbouwkeukens hebben we nu een interessant concept  toegevoegd aan ons bestaande assortiment, n.l. het renoveren van de bestaande keuken middels het vervangen van de fronten in een style en kleur welke beter bij u past dan hoe de situatie er nu uitziet. Met dit geweldige concept maakt u uw bestaande keuken weer helemaal passend binnen uw interieur... en het is ook nog ( in de meeste gevallen ) binnen 1 dag gerealiseerd.

 Soms komt het voor dat de aanschaf van een nieuwe keuken nog even op zich moet laten wachten.

Toch is  een verandering van kleur,  style of look wenselijk en wilt u uw keuken aanpassen naar de tijd van nu of wellicht is uw keuken gewoon nog (te) goed maar heeft  hier en daar een beschadiging,  dan is renoveren van uw bestaande keuken  een perfecte oplossing..

Als de basis van de kasten goed is, kunnen wij de fronten van de keuken vervangen. Ook het werkblad, grepen en plinten kunnen we voor u vervangen. Uw keuken ziet er dan weer  als nieuw uit, maar wel tegen een lagere prijs dan wanneer er een nieuwe keuken moet worden aangeschaft.

Wij hebben exclusieve fronten in verschillende materialen, stylen en kleuren. Zo kunnen we iedereen helpen met de keukenrenovatie. Heeft u alleen een passtukje nodig? Dan kunnen wij dat ook voor installeren, meestal is dat binnen één werkdag geplaatst. 

De kosten voor een keukenrenovatie zijn gemiddeld 25% van de totale kosten van een nieuwe keuken exclusief montage, transport, inmeten, hak- en breekwerk, afstellen, apparatuur, aansluiten en aansluitmateriaal.


voordelen keuken renoveren

Als Nieuw

Met een paar slimme ingrepen heeft uw keuken een geheel nieuwe ‘look en feel’.

Hergebruik

De oude leidingen blijven in de meeste gevallen gewoon liggen.

Waarde Verhogend

Keukenrenovatie verhoogt de waarde van uw huis.

Minder Rommel

Het karwei wordt meestal snel en zonder veel breek- en hakwerk uitgevoerd.

Zuiniger

Moderne inbouwapparaten zijn veel zuiniger dan oude inbouw-apparaten.

Voordeliger

De kosten voor een keuken renovatie zijn gemiddeld 25% van de totale kosten van een nieuwe keuken.

Snelheid

Vaak zijn wij binnen 1 werkdag klaar zinder hak en breekwerk, wanneer wenselijk voeren wij de ook oude fronten af.


Hoe werkt de keuken renovatie

 

vrijblijvende offerte aanvragen 

We komen bij u langs, bekijken de situatie en bespreken de wensen waarna we een vrijblijvende  offerte voor u opmaken.

U ontvangt een prijsopgave van eventuele kosten voor renovatie van uw  complete keukenmetamorfose. U bepaalt uiteindelijk zelf wat in uw keuken gerepareerd of gerenoveerd wordt.

Plan van aanpak

Ook in dit geval telt: heldere afspraken voorkomen misverstanden achteraf.

We prikken in overleg een datum en komen op de afgesproken tijd naar uw locatie. Het is mogelijk dat de hele ‘keukenrenovatie’ in een keer gebeurt of in verschillende fases. We zorgen dat we de benodigde onderdelen en materialen voor de keukenrenovatie bij ons hebben of de materialen worden op een vooraf afgesproken datum bij u afgeleverd.

Aan de slag

Is er overeenstemming tussen u en StudioDG gaan we voor u aan de slag.

Meestal is hak- en breekwerk overbodig en is de keukenvernieuwing snel afgerond – maar dat hangt natuurlijk sterk af van wat er gedaan moet worden. De ene keuken is de andere niet en we beloven liever geen dingen die we niet waar kunnen maken. We werken in nauw overleg met u en zorgen ervoor dat u niet onnodig lang overlast heeft van de werkzaamheden. Het is de bedoeling dat u zo snel mogelijk van uw vernieuwde keuken kunt gaan genieten.

Het hele traject regelen wordt door STUDIODG geregeld, het enige wat u te doen staat  is het uitkiezen van de kleur en het type front. Wel hebben wij een inschatting van de maten van de keuken nodig, dit hoeft niet op de millimeter nauwkeurig, want wij meten de keuken uiteraard ook nog in.

De keukenfronten worden per front berekend. Hiervoor  hebben wij een vaste prijs. Uw keuken heeft bijvoorbeeld 30 fronten  en 1 front kost € 1 euro, dan betaald u € 30 euro voor de fronten.


MAAK EEN AFSPRAAK

Als u een professionele keukenrenovatie wilt of een kleine opknapbeurt, vraag dan een vrijblijvende offerte aan via: info@studiodg.nl  dan nemen wij contact met u op en plannen we een afspraak in.

 

 

E-mailen
Map
Info
Instagram