studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

De perfecte spoelbak voor in jouw keuken


De spoelbak is een onmisbaar item in de keuken. Je gebruikt deze niet alleen om je handen in te wassen maar ook om een emmer te vullen, groente en fruit te wassen of de afwas af te spoelen voordat deze in de vaatwasser kan worden geplaatst.
Aangezien ze in verschillende maten, vormen, kleuren en stijlen verkrijgbaar zijn is de spoelbak een item in je keuken waarover je eens goed moet nadenken.


Kies je voor een enkele spoelbak of juist voor een dubbele?

Met een enkele spoelbak creëer je meer werkbladruimte, terwijl een dubbele spoelbak je weer meer de gelegenheid geeft om bijvoorbeeld keukengerei af te wassen, terwijl je in de andere je groente wast.


Wil je rust creëren en ga je voor een eenheid dan kan je ervoor kiezen de spoelbak te realiseren in hetzelfde materiaal als het werkblad, dit loopt dan naadloos in elkaar over. Dit is mogelijk met bijvoorbeeld: marmer, beton of kunststof.
Populair is nog steeds de RVS spoelbak, deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en passen binnen iedere stijl keuken, of je nu kiest voor industrieel, modern, klassiek of landelijk.. de RVS spoelbak is dan ook erg populair. Daarnaast is RVS zeer hygiënisch en makkelijk schoon te maken.

rvs
rvs
geintegreerde-spoelbak
geintegreerde-spoelbak
images (1)
images (1)


Spoelbakken in kleur
Qua kleur zijn er vandaag de dag tal van mogelijkheden.  Je kunt kiezen voor een echte eyecatcher met bijvoorbeeld een gouden of bronze spoelbak, maak het geheel af met een bijpassende kraan in dezelfde kleur, en wil je het geheel er helemaal uit laten springen kies dan ook voor een greeplijst (bij greeploos) of greep in dezelfde kleur als de spoelbak en/of kraan. Succes verzekerd! Wanneer je meer rust en eenheid zoekt kan je de kleur in elkaar over laten lopen bijvoorbeeld “black/black” ( zwart werkblad en zwarte spoelbak en/of kraan) dit is natuurlijk ook mogelijk met andere kleuren.

 
Manier van plaatsen

Dan zijn er nog de verschillende manier van het plaatsen van de spoelbak:     Opbouw, Onderbouw en Vlakinbouw.


Opbouw:

Hierbij ligt de rand van de spoelbak op het werkblad, wordt veelal gebruikt bij kunststof werkbladen.


Onderbouw:
Hierbij wordt de spoelbak onder het niveau van het werkblad gemonteerd, er ontstaat meer ruimte en je ziet geen randen van de spoelbak.


Vlakinbouw:
Eigenlijk wordt de spoelbak hier precies zo gemonteerd zoals de naam aangeeft nl. vlak in het werkblad, de rand steunt op het werkblad met een moderne en strakke uitstraling. 

ben jij er al uit of wil je liever nog  meer weten en/of zien m.b.t. de verschillende stijlen en mogelijkheden neem dan contact op via:

info@keukenseninterieuronline.nl

E-mailen
Map
Info
Instagram