studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

The wall ... een multifunctionele en sfeervolle achterwand.


Als je echt een uniek item in jouw keuken zoekt verdiep je dan eens  in een nieuw en innovatief systeem waarmee je jouw keukenwand heel functioneel inricht en tegelijkertijd een esthetisch statement kunt maken. Want, The Wall by Dekker is méér dan een keukenachterwand: een innovatief systeem dat niet alleen heel functioneel is, maar meteen de juiste look geeft aan je keuken. De clou zit hem in de rails waarin je heel eenvoudig verschillende accessoires kunt klikken. Zo maak je met alle mogelijkheden een unieke en persoonlijke achterwand die past bij jouw wensen en bezigheden in de keuken.


Materialen als achterwand
Het unieke keukenachterwandsysteem is een frame van 4 cm dik en kan worden afgewerkt met verschillende materialen, o.a. keramiek (Evora Ceramics), composietsteen (Cambria en Evora Quartz), Glass, TopCore en Fenix. 
Elk materiaal heeft zijn eigen unieke kleuren en structuren. Kies je voor hetzelfde materiaal als je keukenblad of ga je juist voor contrast? De mogelijkheden zijn eindeloos.


Accessoires voor The Wall achterwand
De accessoires voor de keukenachterwand kies je zelf. The Wall is nooit statisch en nooit saai. En altijd 100% jouw smaak mede door je eigen samenstelling. Van telefoonopladers tot lampjes, van kruidenrekjes tot keukenrolhouders. Raspen, bakkwasten en zelfs vazen: de collectie is compleet en prachtig uitgevoerd in matzwart. Het design is minimalistisch. Het roestvrijstalen keukengerei is van het Duitse merk Rösle, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit.


Elektriciteit waar het nodig is
Het systeem is voorzien van een intelligente stroomvoorziening door de stroomvoerende 4-fase rail. Deze horizontale rail dient als stekkerstation voor alle accessoires en is tevens de stroomverdeler in THEWALL®.


 Wilt u meer informatie over dit product? 
Neem dan snel contact op via: info@keukenseninterieuronline.nl

E-mailen
Map
Info
Instagram