studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

welke eetkamertafel past bij u ..


Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe eettafel is het van belang dat je niet alleen nadenkt over de juiste  style tafel voor binnen je interieur maar denk ook zeker  goed na over de vorm. 

Er zijn nl verschillende mogelijkheden voor in de beschikbare ruimte, denk hierbij bijvoorbeeld aan een ovale, rechthoekige of ronde tafel.

 We zetten kort de verschillende vormen tafels op een rijtje, zo kun je goed bepalen wat niet alleen trendy staat in je interieur en bij je keuken maar ook nog eens heel functioneel is binnen de beschikbare ruimte.

 Ovalen eettafel

De ovale eettafel is al een aantal jaren een trend op het gebied van wonen, deze vorm is ideaal voor o.a. een langwerpige ruimte waarbij je makkelijk om de tafel heen kunt bewegen vanwege de afgeronde hoeken. 

Heb je geen ruimte voor een ronde eettafel dan is een ovale eettafel een goede keuze... deze neemt namelijk minder ruimte in beslag maar heeft wel de voordelen van een ronde tafel. 

Het enige nadeel van een ovale of ronde tafel is dat je deze niet tegen een muur aan kunt schuiven.

123852953_3235645679879508_7261421255667321943_n
123852953_3235645679879508_7261421255667321943_n
ovale tafel marmer
ovale tafel marmer
ovale tafel
ovale tafel

Rechthoekige eettafel

Een traditionelere vorm is een rechthoekige eettafel. 

Voordelen van een rechthoekige tafel is dat je deze tegen een wand kunt plaatsen waardoor je ruimte kunt besparen. Deze populaire vorm is ideaal omdat je veel ruimte hebt op het grote tafelblad. 

Er zijn veel varianten beschikbaar omdat de rechthoekige tafel veel wordt verkocht. Denk aan tafelbladen van glas, robuust hout, kunststof en helemaal hip zijn tegenwoordig de eetkamertafels van Marmer.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je tafel op maat laten te maken deze past dan perfect binnen de beschikbare ruimte en style van je interieur. 

Kies dan zelf je tafelblad uit met daaronder je eigen smaak onderstel denk dan ook eens aan een stalen onderstel, mooi gecombineerd met een marmeren blad of massief hout.Ronde eettafel

De ronde eetkamer tafel heeft zijn weg weer terug gevonden naar ons huidige interieur, we zien de vormen ook terugkomen in banken, stoelen, en gelukkig nu ook weer in eettafels. 

De ronde eettafel heeft een zeer gezellige uitstraling aangezien je elkaar goed kunt aankijken.

Ideaal voor een avond om gezellig te tafelen, borrelen of spelletjes te doen. 

Je beweegt je makkelijk om de tafel, en vanwege de rondingen zal je je niet stoten aan de hoeken... ook zeer prettig  met kleine kinderen in huis.


Meer info: 

info@keukenseninterieuronline.nl


 

E-mailen
Map
Info
Instagram