studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

montage

Mede door onze jaren lange ervaring binnen de keuken branche hebben wij een goede relatie opgebouwd met ervaren en betrouwbare montage bedrijven. Deze willen voor  u net dat stapje harder lopen om uw keuken  tot in de detail en  naar volle tevredenheid te kunnen opleveren.

 Uw keuken kan naar wens door keuken & Interieur online vooraf vakkundig ingemeten worden tijdens een eventueel  huisbezoek, waarna de monteurs bij u langs komen om de ruimte te bekijken en zo nodig het eventuele meerwerk met u te bespreken.


De geselecteerde montage bedrijven verzorgen tegen een meerprijs de volgende werkzaamheden:

* Het demonteren van  de oude keuken en het verwijderen van wandtegels.

* Het verleggen van diverse leidingen.

* Het uitbreiden en/of vernieuwen van de groepenkast.

* Het treffen van voorzieningen voor plafond afzuigunits.

* Het stukadoren van wanden en plafonds.


Wij van Keukens en Interieur Online coördineren en plannen alle werkzaamheden nauwkeurig met de te leveren keuken (onderdelen)  en zorgen ervoor dat het montage bedrijf op de afgesproken datum uw keuken monteert en naar volle tevredenheid oplevert, dit houdt in dat  uw keuken na monteren en aansluiten volledig gebruiksklaar is.

Indien gewenst verlenen wij nog een extra service en komen wij van Keukens & Interieur Online (op verzoek) na montage bij u langs om samen met u de keuken na te lopen en eventuele vragen te beantwoorden, maar ook om uitleg te geven over uw uitgekozen apparatuur zodat u deze naar volle tevredenheid kunt gebruiken.


Wij kijken uit naar een prettige samenwerking.

Laat u ons vakmanschap ervaren!


E-mailen
Map
Info
Instagram