studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

keukenglas geeft jouw keuken een luxe uitstraling

Wanneer je bezig bent met het uitzoeken van een nieuwe keuken zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden, zo ook de keuze voor een juiste achterwand. Naast wandtegels, gestucte achterwanden, zelfde materiaal als het uitgekozen werkblad of schilderwerk met een coating kun je ook kiezen voor KEUKENGLAS. 

Glas heeft een luxe uitstraling, is hygiënisch,  maar ook duurzaam en zeer makkelijk in onderhoud.

Ook is glas bestand tegen zeer hoge temperaturen, een glazen achterwand maakt de keuken visueel groter glas heeft nl de eigenschap het licht te reflecteren i.p.v. absorberen, hierdoor wordt de ruimte veel lichter en ruimtelijker.  Een glazen achterwand heeft geen voegen en is dus makkelijker te poetsen en dus zeer hygiënisch.

Doordat de glazen achterwand in vrijwel alle kleuren leverbaar is kun je precies de kleur kiezen welke past bij de keuken of de rest van de wanden in de woning, daarnaast is keukenglas ook leverbaar met LED verlichting maar ook een achterwand met een ( zelf gemaakte) fotoprint.... persoonlijker kan het niet worden in de keuken.


 De achterwand wordt geleverd in een hoogwaardige kwaliteit glas

De glazen achterwanden worden ( tenzij anders besproken) altijd geleverd in gehard glas en zijn geschikt voor de achterwand van alle type kookplaten. Normaal glas kan door spanningsverschil met name bij de kookplaat makkelijker barsten, gehard glas is hittebestendig (tot ca 220 graden Celsius)  en is 5 maal sterker dan normaal glas, om die reden dus uitermate geschikt als achterwand in uw keuken.

Voor vragen en/of meer informatie neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of stuur een mail naar: info@keukenseninterieuronline.nl


Bekijk hieronder een aantal mooie voorbeelden van KEUKENGLAS

E-mailen
Map
Info
Instagram