studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

wave design afzuigkappen, design voor in de keuken


De hedendaagse keuken heeft vandaag de dag een belangrijke plek binnen de woning ingenomen, met alle mogelijkheden straalt deze dezelfde sfeer uit als de rest van de woning en past binnen het geheel van de stijl van de woonkamer. De keuken is een leefruimte geworden waar we niet alleen heerlijke gerechten bereiden maar waar we ook werken, knutselen met de kinderen en waar we uren kunnen vertoeven met familie en vrienden. De hedendaagse keuken is maatwerk en zorgvuldig samengesteld binnen het interieur.

We willen u dan ook graag kennis laten maken met WAVE, het merk voor een hoogwaardig design statement in uw keuken.


Met een WAVE design afzuigkap kiest u voor naast een uitmuntende techniek ook nog eens voor een apart statement in je keuken. 

WAVE is het kwaliteitsmerk afzuigkappen dat voorop loopt wat betreft de huidige trends, de ontwerpen bieden een breed scala aan mogelijkheden passend binnen ieder keukenontwerp.  Er zijn verschillende modellen, stoere lederen sleeves kunnen gecombineerd worden met glossy golden units. De wandmodellen komen los van de wand en de plafonunits zijn ook nog eens prachtige verlichtingselementen. De modellen kunnen aangesloten worden op verschillende afzuigsystemen, hoogwaardige ventilatoren welke geruisarm de keuken vrij houden van kookgeuren.  De ontwerpen van WAVE zijn als het ware unieke meubelstukken voor in de keuken. 


Er bestaan diverse types afzuigkappen van WAVE, u kunt kiezen uit bijvoorbeeld een bevestiging aan het plafond, wand of een ingebouwde afzuigkap. Elke dag van het jaar wordt bij WAVE  gebruikt om de collectie naar een hoger niveau te tillen, zowel in techniek als in exclusieve vormgeving. Er wordt dan ook getracht de afzuigkap de juiste allure te geven welke past bij de ontwerpen van de hedendaagse keukens en het daarbij passende interieur.


Ontdek de verschillende modellen:

Frame Modellen:

Het frame is een bijzonder exemplaar en leent zich goed voor maatwerkverzoeken. Spelen met vormen, materialen, verlichting en kleur voert hier de boventoon en maakt deze manier van afzuiging zeer bijzonder.


Eiland Modellen:

Deze modellen hangen aan stalen draden en spindels waardoor er nauwelijks een verbinding is met het plafond. Er wordt gespeeld met verschillende kleuren en materialen waaronder koper en leder. Deze modellen zijn een lust voor het oog.


Plafond Modellen:

Functioneel, trendy, ruimtelijk en naar eigen smaak samen te stellen.. kortom eindeloze mogelijkheden. Deze units kunnen ook recirculeren, zo hoeven er geen afvoerkanalen worden aangelegd, voor deze optie zijn er passende koolstoffilters of een plasmafilter beschikbaar. De plafonunits gaan volledig op in het interieur en het design van de keuken.


  Wand Modellen:

Deze prachtige modellen onderscheiden zich wederom, de modellen hebben nl geen verbinding met het plafond, de afzuigkap voegt zich hierdoor als een natuurlijk element aan de overige meubelstukken in de keuken, sfeervolle verlichting,  kleuren materiaal combinaties en de verfijnde afwerking maken deze afzuigkap tot een eyecatcher. Inbouw Modellen:

De inbouwunits zorgen voor functionaliteit en ruimtelijkheid, deze modellen zijn eenvoudig te  monteren in bovenkasten waardoor de afzuiging volledig opgaat in het interieur. De motor en afvoer zijn ontwikkeld met het doel zo min mogelijk kastruimte in beslag  te nemen.Wilt u meer informatie over de WAVE afzuigkappen, neem dan contact op via:  info@keukensennterieuronline.nl 

Of vul het contactformulier in op onze website...  

We geven u graag alle informatie waar u naar op zoek bent!


Fotografie: Manola van Leeuwe - fotografieplus.nl

E-mailen
Map
Info
Instagram