studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

verse lucht met het plasmamade air filter van plasmamade


Met de plasmaMade airfilter is er geen luchtafvoer naar buiten nodig. 

Geuren, pollen, allergenen, vet & andere verontreinigingen zijn voorgoed verleden tijd.


Overal in huis is ongezonde lucht en zeker in de keuken. De lucht in uw keuken zou daarom zeker schoner kunnen.  Met de Plasma Made Airfilter zijn vervelende geurtjes als etensgeur, sigarettenrook of de geur van huisdieren verleden tijd. Het zuigt lucht met onder meer geur, pollen, schimmels op en zet deze op een natuurlijke manier om in schone en frisse lucht.  De PlasmaMade Airfilter biedt gegarandeerd schone, gezonde en frisse lucht.  Dit zorgt voor meer zuurstof in de ruimte wat weer zorgt voor onder andere minder concentratieverlies en minder hoofdpijn.

De Plasma Made Airfilter kan onzichtbaar in bijna iedere afzuigkap worden geplaatst en heeft geen uitgang naar buiten nodig. De warmte blijft binnen. U bespaart dus ook direct op uw energiekosten.

VOORDELEN

De voordelen van de Plasma Made Airfilter zijn:

  1. Geluidsreductie:              De filter reduceert het geluidsniveau van uw afzuigkap tot 25%.
  2. Zelfreinigend filter:         Filters hoeven niet vervangen of gereinigd te worden.
  3. Eenvoudige plaatsing:    De filter kan eenvoudig op bijna elke afzuigunit worden  geplaatst., en er is geen                                                                    buitenafvoer  meer nodig.


Met de Plasma Made Airfilter is er overigens ook geen luchtafvoer naar buiten nodig,  U bespaart hiermee in energielasten en bouwkundige voorzieningen.

Hoe werkt het?
De filter is speciaal ontwikkeld voor het zuiveren van (kook)  lucht en kan eenvoudig op vrijwel elke afzuigschouw (bestaand of nieuw) worden geplaatst.  De PlasmaMade Airfilter beschikt over een geur- en stofsensor waardoor het zich automatisch aangepast aan de mate van vervuiling.  De lucht met geuren, pollen, allergenen, vet etc. wordt door middel van een natuurlijke reactie omgezet in schone lucht en CO².  De gefilterde (gerecirculeerde) schone lucht wordt vervolgens terug geblazen in de ruimte.  Dit resulteert in een constante kwaliteit van de lucht.

Zijn er nadelen ?
Het gebruik van een Plasma Made filter vergt wel een aanpassing van de gebruiker. Zo is het verstandig om de afzuigkap minimaal een kwartier, voordat u begint met koken, aan te zetten om de luchtcirculatie alvast op gang te brengen. Na het koken dient de afzuigkap minimaal een uur na te lopen voor een goede afbreuk van de geuren. Een Plasma Made filter zal dus niet zo direct de geuren en rook afbreken zoals een koolstoffilter dat wel doet. Het afbreken van rook zal zelfs meer tijd nodig hebben. Dat is wel een nadeel als u verwacht dat de lucht direct gezuiverd wordt zoals een koolstoffilter zou doen of een directe afvoer naar buiten.

Conclusie
Als de genoemde nadelen geen probleem voor u zijn en u accepteert dat tijdens het koken de kooklucht niet direct verdwijnt, dan is dit een ideaal filter dat meer doet dan enkel de kooklucht zuiveren en de kwaliteit van de lucht in huis echt verbetert. En omdat u niet elk jaar de filters dient te vervangen, is het een ideale oplossing bij een recirculatie afzuigkap. 


Wil jij ook zo'n filter bestellen of meer informatie over de PlasmaMade Airfilter?

Neem dan contact op via: info@keukenseninterieuronline.nl


E-mailen
Map
Info
Instagram