studio dg  
25 JAAR ERVARING EN ALTIJD NET EVEN ANDERS

keukentrends 2021
Het jaar 2020 was een jaar waarin we veel tijd thuis hebben doorgebracht, zo zijn we eens kritisch naar ons interieur gaan kijken. 
Ruimtes komen steeds meer samen en de keuken dient nu ook als "thuiswerkplek" want de keuken is niet langer alleen een plek om te koken, nee de keukenruimte wordt steeds vaker gebruikt als het kloppend hart van de woning waar sfeer en functionaliteit samenkomen.

Buitenmaterialen zoals hout, steen, marmer en staal zijn de trend voor 2021, luxe metalen zoals goud en koper verrijken de sfeer.

Natuursteen in een zachte zandkleur en een marmeren werkblad met een prachtig subtiele aderstructuur zorgen voor een rijke en natuurlijke look. Texturen, materialen en kleuren worden op een manier met elkaar gecombineerd dat er een eigentijds beeld ontstaat, zo zijn ook de organische vormen terug want naast de ovale en ronde eetkamertafels verliezen nu ook de keukeneilanden, bar en werkbladen hun scherpe randen.

slimme apparatuur

Iets wat we in 2021 ook vaker gaan zien is het gebruik van zgn. slimme keukenapparatuur.
Dankzij innovatieve functies worden apparaten steeds slimmer, denk hierbij aan een 3-in-1 oven welke kan opwarmen, bakken,  en stomen, een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en een koffiemachine die je op afstand kunt  bedienen via een simpele app.kleur in de keuken

Zwart blijft ook in 2021 een succes echter wel in een nieuw mat jasje gegoten, de matte afwerking geeft de keuken een luxueuze uitstraling en past zowel bij de industriële als bij de moderne woonstijl.
Ook wordt zwart gecombineerd met donkere houtinten zoals zwart eiken of notenhout waardoor de keuken wordt  verzacht door de combinatie van deze houtsoort maar blijft toch strak van karakter.
We zien we in 2021 een gezonde mix van neutrale kleuren en accenten. Frisse levendige kleuren worden gecombineerd met rustige thema's, denk hierbij aan aardetinten, groentinten en natuurlijke woestijntinten zoals magnolia, terracotta en okergeel.achterwanden
Qua achterwanden is er keuze genoeg, denk hierbij aan tegels of een achterwand op maat van natuursteen en kunststof in bijzondere kleuren passend binnen de sfeer van de woning, bijvoorbeeld in bruin, goud of bonze tinten. 

Ook een glazen achterwand geeft een geweldige sfeer in de keuken, deze zijn in verschillende kleuren leverbaar, zijn makkelijk te reinigen en je kunt  zelfs een prachtig zelfgemaakte foto gebruiken voor een persoonlijke Touch.Soft_Stream_460x460
Soft_Stream_460x460
_Calacatta-Green
_Calacatta-Green
donkerhout
donkerhout
achterwand_keuken_
achterwand_keuken_
terracotta-keuken-4
terracotta-keuken-4
glazen_keukenachterwand_met_strand_7447_main_1
glazen_keukenachterwand_met_strand_7447_main_1
ronde vormen
ronde vormen

 2

E-mailen
Map
Info
Instagram